Hi there! Ik ben Helma

Mijn naam is Helma Ruitenberg.            
Samen met mijn man Leo woon ik in het mooie Hanzestadje Hattem waar ik in 1976 geboren ben.
Ik ben een groot liefhebber van kamperen.
Het onder de mensen zijn en de gezelligheid trekken mij enorm aan bij deze vorm van vakantie vieren. Je vindt mij dan ook regelmatig op de camping. Ik ben een echt buitenmens. Ik kan enorm genieten van een heerlijke wandeling in het buitengebied of het bos, het liefst zo vroeg mogelijk op de dag.

De start van mijn eigen onderneming.....

Fotograferen is iets wat mij altijd al heeft bezig gehouden. Omdat ik mij verder wilde verdiepen in dit mooie vak ben ik de schoolbanken weer in gegaan en heb diverse cursussen, workshops en Masterclasses gevolgd. Sinds 1 november 2019 sta ik ingeschreven bij de KvK met mijn eigen bedrijf Helma Ruitenberg Fotografie.  Er kwamen steeds meer mooie opdrachten op mijn pad en toen het moment daar was (lees toen mijn man mij het laatste zetje gaf 😉 heb ik besloten mijn baan op te zeggen en volledig voor mijn eigen onderneming te gaan. Doodeng vond ik het, maar het was een beslissing waar ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van heb gehad. Nieuwe mensen ontmoeten en hen blij maken met mooie herinneringen geeft mij ontzettend veel energie.

Minder serieuze kant

Haha jep….die kant van mij is er ook zeer zeker! Tijdens het fotograferen grappen maken en ‘dom ouwehoeren’….ik hou er van! Ik kan enorm hard lachen (letterlijk).

En al kan ik stuk gaan om bloopers van anderen, dat doe ik zeker ook om die van mezelf.  Met een beetje zelfspot en humor maak je het jezelf een heel stuk leuker. 

Verder kijk ik regelmatig naar Reels op Instagram en kan hier bij de één gigantisch om lachen en bij de ander schaamteloos met mee zitten te janken.

Muziek speelt al mijn hele leven een grote rol. De radio staat altijd aan. Tijdens het bewerken van de foto’s gaat het volume dikwijls een tikkie hoger.
Ik kan van veel soorten muziek genieten.  Achter mijn stories op social media zul je dan ook altijd een muziekje horen.

Nou dat was het in een notendop. Wil je meer van me weten…..volg me dan op Facebook, Instagram of LinkedIn of kom een kee langs in de studio. Altijd welkom….

Gezellig!

Liefs,
Helma

Meer Weten?

Laat me weten welke momenten ik voor je kan vastleggen. Ik kom er zo snel mogelijk op terug.

Scroll naar boven