Super leuk en mooie resultaten

13 juli 2023

Voor het eerst een love shoot gedaan! We wisten niet goed wat we moesten verwachten. Uiteindelijk was het erg leuk en hing er een prettige sfeer tijdens de shoot waardoor het niet ongemakkelijk voelde! De foto’s waren dag erna al klaar en ontvangen. Wij zijn erg blij met de foto’s!!!

Sylvana Hegeman

Top!

17 juni 2023

Tijdens de fotoshoot was er een prettige sfeer. Helma had leuke ideeën en zorgde ervoor dat het geen statige foto’s werden, maar leuke spontane foto’s. We zijn erg blij met het resultaat en kiezen een volgende keer zeker weer voor Helma.

Jeannette

Helemaal super

14 juni 2023

Fotos van mijn producten laten maken voor mijn website. Helma is een super gezellige vrouw die weet waar ze mee bezig is.

Daarnaast denkt ze met je mee om samen tot een geweldig eindresulaat te komen.

Zeker voor herhaling vatbaar, kortom geweldig!

Luke

Laagdrempelig, initiatiefrijke, enthousiast

7 juni 2023

De familieshoot was een vrolijke en gezellige familieactiviteit waarbij Helma initiatieven toonde maar ook open stond voor en meedacht met voorstellen vanuit de familie. Met prachtige foto’s als eindresultaat 🙂

Margriet

Shoots

8 mei 2023

Al vaker familie foto’s laten maken waar we altijd zeer tevreden over waren ! Ook tijdens mijn zwangerschap een super leuke shoot gedaan met mijn vriend door Helma en bij Helma in de studio. Het plaatje wat ik in mijn hoofd had is het helemaal geworden! Vooral ook leuk dat er meerdere doeken aanwezig zijn. Nadat ons meisje geboren is heb ik ook een newborn shoot gedaan en de spiegelfoto afgemaakt. Tijdens de newborn shoot is Helma helemaal met de kleine meid bezig en maakt ze de mooiste schattigste foto’s! Ondertussen had ze al een idee in haar hoofd en later uitgewerkt en bewerkt, nadat ik de foto’s had ontvangen was ik helemaal blij met het resultaat!!! Helma is zeker aan te raden om mooie momenten en herinneringen vast te laten leggen. Ik ben zeer tevreden en kom zeker weten terug.

Kelly

Prima en erg geduldig

3 april 2023

Ze was erg geduldig met onze kinderen tijdens familiefoto’s maken. Foto’s zijn erg mooi geworden ondanks lage zon en de sneeuw. Ze weet wat ze doet.

Daphne van Dommelen

Fotoshoot

30 maart 2023

Helma is een fijne fotograaf die luistert naar je wensen. Zeker aan te raden voor mooie foto’s!

Esther

Een mooie herrinering

6 maart 2023

We hebben een fantastische dag gehad. Nooit eerder hadden wij een fotoshoot gedaan. Helma dacht met ons mee, stelde een leuke locatie voor en gaf aanwijzingen tijden het maken van foto’s. Dit gaf ons een goed gevoel en het leverde prachtige foto’s op. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!

Saskia

Een mooie samenwerking

5 maart 2023

Helma heeft de foto’s voor mijn website gemaakt. De samenwerking verliep heel fijn, professioneel en gezellig. Ze neemt goed de tijd voor je en denkt ook mee over de setting. Het Resultaat; hele mooie foto’s!

Asra- Shine Skin Clinic

Vakvrouw en een ontspannen sfeer

2 maart 2023

Helma heeft ons gezin prachtig gefotografeerd in een ontspannen sfeer. Ze heeft goede ideeën voor een mooie locatie. Helma is een enthousiaste vakvrouw en mede door haar ideeën en tips is het eindresultaat heel mooi geworden We zijn er heel blij mee!

Monique
4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 11 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed9%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?