Een mooie herrinering

Rated 5 out of 5
6 maart 2023

We hebben een fantastische dag gehad. Nooit eerder hadden wij een fotoshoot gedaan. Helma dacht met ons mee, stelde een leuke locatie voor en gaf aanwijzingen tijden het maken van foto’s. Dit gaf ons een goed gevoel en het leverde prachtige foto’s op. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!

Saskia

Een mooie samenwerking

Rated 5 out of 5
5 maart 2023

Helma heeft de foto’s voor mijn website gemaakt. De samenwerking verliep heel fijn, professioneel en gezellig. Ze neemt goed de tijd voor je en denkt ook mee over de setting. Het Resultaat; hele mooie foto’s!

Asra- Shine Skin Clinic

Vakvrouw en een ontspannen sfeer

Rated 5 out of 5
2 maart 2023

Helma heeft ons gezin prachtig gefotografeerd in een ontspannen sfeer. Ze heeft goede ideeën voor een mooie locatie. Helma is een enthousiaste vakvrouw en mede door haar ideeën en tips is het eindresultaat heel mooi geworden We zijn er heel blij mee!

Monique

Helma is een fotograaf met oog voor detail

Rated 4 out of 5
28 februari 2023

Helma is een fotograaf met oog voor detail. Haar goeie voorbereiding heeft ervoor gezorgd dat we foto’s hebben gemaakt op de mooiste plekjes in de binnenstad van Zwolle. Haar zachte en warme persoonlijkheid, zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens het maken van de foto’s. Verder hebben we ook echt plezier gehad wat weer zichtbaar is in het resultaat van de foto’s. Door Helma hebben we blijvende zichtbare herinneringen aan een mooi moment in ons leven”.

Sandra
4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend75%
Heel goed25%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Scroll naar boven