Zakelijke fotografie

Geen tijd voor het maken van foto's voor je website?

Een website begint met mooie foto's

Ondanks dat veel bedrijven actief zijn op social media platformen, blijft het hebben van een goede, heldere en overzichtelijke website onmisbaar. Het is immers het visitekaartje van je bedrijf. Alleen is het vullen van je website met content nog wel eens lastig. Je bent vaak al druk genoeg met je eigen werkzaamheden.                                                                  

Vragen als;  Wat moet ik dan aanleveren? Hoe doe ik dat dan? Vertaalt de content de boodschap van mijn website wel?

Laat mij je hierbij helpen!

Of het gaat om profielfoto’s van jezelf of je personeel, het volgen van de werkzaamheden die je als bedrijf verricht of productfotografie voor je webshop….samen gaan we in overleg en bespreken we je wensen en gaan we de stijl van je website bekijken, zodat de foto’s perfect matchen bij wat je wilt uitstralen.

Projectfotografie

Herken je dat?  Je werkt aan mooie projecten en aan het eind van de dag realiseer je je dat er geen tijd is geweest voor het maken van foto’s. Wéér een gemiste kans om die mooie werkzaamheden vast te leggen en je website te vullen met deze vorderingen.

Of neem de nieuwe Wet Kwaliteits Borging voor het bouwen die van kracht wordt  Ook dit vraagt om zorgvuldige dossiervorming met foto’s van voor, tijdens en na de uitvoering van de bouwwerkzaamheden
Hoe ga je dat doen in die toch al drukke tijd?

Hoe makkelijk zou het zijn als ik dit voor je uit handen neem? Vooraf gaan we in overleg zodat alles wordt vastgelegd op de manier zoals jij dat wilt en wat moet om je dossier compleet te krijgen!

En is het project afgerond? Dan kan ik van alle werkzaamheden en het eindresultaat ook nog eens een compilatiefilmpje maken. Voorzien van rechtenvrije muziek en logo als afkondiging. Klaar om te delen op alle media kanalen. Kijk maar eens op onderstaande compilaties van een dakrenovatie en een aanbouw van een woning van begin tot eind vastgelegd.

Projectfotografie is natuurlijk ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld hoveniers en schilders. Wil je meer informatie hierover neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Prijsindicatie

Zakelijke fotografie kent verschillende doeleinden en mogelijkheden.
Van een klein aantal foto’s voor bijvoorbeeld een advertentie tot projectfotografie of een complete serie voor je website.
Al zijn ook mijn zakelijke tarieven gunstig, deze diversiteit vraagt om een stukje maatwerk.

Vraag gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bij het boeken van een zakelijke fotoshoot, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Met onderstaande bedrijven heb ik al mogen samenwerken.

 

Klik op onderstaande afbeelding om naar de betreffende website te gaan.

Een website begint met mooie foto's

Laat me weten welke momenten ik voor je kan vastleggen.

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?